Rendeljen a legjobb helyről Fogyasztószer rendelés . Az eredeti termékek a legjobbak!

Hasznos linkek

Contact us

My Cart
0Ft
My Cart
0Ft
Biosira – Clenox Clenbuterol 0,04 mcg

Biosira – Clenox Clenbuterol 0,04 mcg

9.500Ft22.500Ft

✔️Készleten

Leírás

 

Ha Ön oldalunkon jár, akkor bizonyára azért teszi, mert szeretne végre átütő sikereket elérni a fogyókúrában és szeretné végre elérni az álomsúlyát. 

A Clenox Clenbuterol tabletta ebben kiváló segítőtársa lehet, de ráadásul még azok is számíthatnak rá, akik az izomtömegüket kívánják növelni, akár sportólóként, akár testépítőként.

Mindenesetre jó helyre tévedt, mert nálunk nemcsak kell információt kaphat a termékkel kapcsolatban, de kényelmes és biztonságos Clenox Clenbuterol 0,04 mcg vásárlás lebonyolításra is lehetősége nyílik.

Alapvető információk a Clenox Clenbuterol-al kapcsolatban

 

A tablettát az Indiában működő Biosira Lmt. Gyógyszergyár gyártja. 0,04 mikrogramm clenbuterolt tartalmaz, amely hatóanyaggal kapcsolatban rájöttek, hogy rendkívül jó hatást fejt ki a zsírégetésre, így az anyagcsere gyorsításra, amivel igazán nagy segítséget jelenthet a fogyni vágyóknak.

Fontos a pontos hatóanyagtartalom ahhoz, hogy biztonságosan tudja használni és később semmilyen kellemetlen meglepetés ne érhesse. 

Épp ezért figyelemmel kell lenni arra, hogy nehogy hamisítványba fusson bele! Van ezzel kapcsolatban egy összefoglaló anyagunk, amelyet ajánlunk figyelmébe mindenkinek, aki eladó Clenox Clenbuterol 0,04 mcg tabletta keresésébe kezd online!

A clenbuterol a központi idegrendszeren keresztül képes kifejteni a hatását, így nem mindegy, hogy milyen minőséget veszünk meg, legyen elővigyázatos!

Online patikánk biztosítja afelől, hogy csak eredeti gyártótól forgalomba került termékeket forgalmazunk, amelyekre épp ezért bátran merünk pénzvisszafizetési garanciát vállalni.

Amivel még kényelmesebbé tesszük Önnek a vásárlást

 

 • rugalmasak vagyunk a szállításban és a fizetésben egyaránt: már 1-2 munkanapos határidőket is tudunk tartani országos kiszállítással, nem beszélve, hogy nincs akadálya és plusz költsége sem az utánvétnek

Ha valamilyen kérdésére nem találná a választ és szeretne pontosabb információkat kapni, akkor itt a lehetősége rá, hogy feltegye! Bármikor írhat ügyfélszolgálatunkra, min mindenben segíteni fogjuk Clenox Clenbuterol 0,04 mcg rendelés előtt!

 

A clenbuterol hatásáról ezt kell tudnia

 

A működése, ahogy írtuk is a szimpatikus idegrendszerrel hozható kapcsolatba, ezért is tartozik a szimpatomimetikumok közé.

A hatás kifejtése az adrenoreceptorokkal hozható összefüggésbe, amelyekkel hatást vált ki a zsírégetésre, ezáltal az anyagcsere folyamatokra is.

A hörgőknek a falában találhatóak a béta-2 receptorok, amelyekre a clenbuterol képes izgató hatást kiváltani, ezáltal felgyorsítani a zsírok elégetését is.

Ezt a folyamatot kísérheti hőemelkedés is (kb. 0,5 fok), ez nem ad aggodalomra okot, természetes kísérőjelenség, sőt segíti a folyamatok hatékony működését és még kalóriát is éget el!

Szeretne egy kiváló segítséget a fogyókúrában, hogy többé ne kelljen elégedetlenkednie a testével? Akkor hívja az orvostudományt segítségül bátran! Döntsön most Clenox Clenbuterol 0,04 mcg vásárlás mellett!

 

Használati tudnivalók

 

Az adagolással azt kell tudni, hogy fontos a fokozatos bevezetés. Ismerje meg, hogy hogyan hat a szervezetére, mielőtt növelné a dózist. Nőknek 0,06mcg, férfiaknak pedig 0,08mcg az ajánlott kezdő mennyiség, amelyet folyamatos, piramisrendszerben növelhet tovább.

Egy doboznyi mennyiségben egyébként 100 szemet talál!

 • a tablettára 34-36 óra felezési időt számolhat rá
 • a felszívódásra a bevétel után nagyon hamar képes
 • hatása 2-3 hátig tart, addigra a szervezet megszokja, így ezt az időszakot 1 hét pihenőnek kell követnie

Nem kell tartós mellékhatástól tartania

 

Mint általában a gyógyhatású készítményeknek, úgy ennek a tablettának is lehetnek mellékhatásai, amelyek egyénenként eltérőek. Fontos tudni, hogy egyik panasz sem állhat fenn tartósabb ideig:

 • hányinger érzése
 • gyomorégés
 • kézremegés
 • szaporább légzés

 

Ekkor ne szedje a tablettát

 

Ha a következők valamelyike fennáll Önnél, akkor nem ajánlott a használat:

 • magas vérnyomása van és erre gyógyszeres kezelést folytat
 • szív, – és érrendszeri betegsége van
 • vese vagy máj problémái vannak
 • gondjai vannak a pajzsmirigyével

Ha terhes vagy szoptat, akkor ne szedje a tablettát!

 

Szeretné, ha sikeres fogyókúrát tudhatna maga mögött? Akkor éljen most a Clenox Clenbuterol 0,04 mcg rendelés lehetőségével és várhatja a gyors és látványos hatást!

További információk

Kiszerelés

100 db, 200 db, 300 db