Rendeljen a legjobb helyről Fogyasztószer rendelés . Az eredeti termékek a legjobbak!

Hasznos linkek

Contact us

My Cart
0Ft
My Cart
0Ft
Hamisítvány & Garancia

Az internetes vásárlás telis tele van buktatókkal, amelyeket, ha nem ismerünk akkor a pénzünk bánhatja. Természetesen vannak korrekt forgalmazók is, amelyek semmilyen veszélyt nem rejtenek, de honnan is tudjuk ezeket a csaló, hamisítványokat forgalmazó webshopokat kiszűrni az eredeti termékeket értékesítő megbízható webáruházaktól, illetve azt megkülönböztetni a GYAKORLATBAN is? Nos lássuk is…
Amennyiben ezen mindegyik kritériumoknak egyszerre megfelel az adott webáruház akkor 99,9%-os bizonyossággal kijelenthető, hogy eredeti terméket forgalmazó hivatalos webáruházból rendel.

  1. Hazai vagy külföldi, de bejegyzett vállalkozástól rendeljen

Ezt hogyan tudhatom, hogy melyik a csalók által megcsinált webáruházak és kik a csalók, akik hamisítványt forgalmaznak? A válasz nagyon egyszerű. A hamisítók által elkészített webshopok csak a termékeket lemásolják a szöveggel együtt és felteszik eladásra. A hivatalos webáruházak kapcsolat vagy elérhetőség részében meg fogja találni a cég nevét, székhelyét, telephelyét, adószámát, cégjegyzékszámát, esetleg az e-mail címét vagy telefonszámát is. Ahol csak egy kapcsolatfelvételi űrlapot kitöltve tudja felvenni a kapcsolatot vagy egy e-mail címet talál csak, úgy biztos lehet abban, hogy hamisítók webáruházában van.

  1. Szerzői jogvédelem megsértése a másolt szöveges tartalom miatt

A hamisítók gyorsan összedobott weboldalainak 90%-a más weboldalról “lecopyzott” szöveges tartalom, amely szerzői jogvédelem alatt áll és ez bűncselekmény ennek “ellopása”. Látott már olyan hivatalos webáruházat, ahol egyik ellopja a másiktól a termék leírását? Az Euronics ellopja a Media Markt weboldalán található termékeinek egyedi szöveges leírását? Hát biztos vagyok benne, hogy nem, így az egyik legjobb módja a hamis terméket forgalmazók kiszűrésére. De hogyan tudom ezt megnézni? Nagyon egyszerű, a https://www.copyscape.com/ linken ingyenesen megnézheti ezt. A webáruház domain címét (pl.: www.valami.hu) beírva egy kattintás alatt kilistázza, hogy más weboldalról történt e másolás és lopás. Ellenőrizze le 10 másodperc alatt és máris látja, hogy hivatalos vagy utánzatokat forgalmazó csalók honlapján tartózkodik éppen.

  1. Kecsegtetően olcsó árak

A csalók szinte 100%-a úgy próbálja becsalogatni a gyanútlan megrendelőket a webshopjaira és megrendelésre biztatni őket, hogy a “piaci internetes árak” alá megy pont annyival, hogy az ne legyen annyira feltűnő, de azért a sokkal olcsóbb árak miatt őket válasszák. NE vásároljon olyan terméket, ami túl olcsó, mert tartja a mondás: Olcsó húsnak híg a leve! Ezután ugyanúgy meg kell vennie majd az eredeti terméket drágábban, de előtte miért dobná ki a pénzét a kukába?

  1. Internetes vélemények böngészése a webshopról

Ha rákeres a termék neve + a rendelés vélemények vagy a termék neve + rendelés tapasztalatok kulcsszóra, akkor biztosan fog találni olyan vélemény megosztó oldalakat, ahol az emberek, megrendelők megosztják tapasztalataikat. KIZÁRÓLAG olyan vélemény megosztó portált nézzen, ahol ezen termékek forgalmazására és reklámozására nincsen lehetőség. Pl.: Ha a terméket árusító webshopban van vélemény megosztó rész, az irreleváns, mert a rossz véleményeket törölheti az oldal tulajdonosa. Csak olyan vélemény megosztó weboldalon böngésszen, ahol NEM lehet rendelni! Ha egy forgalmazóról például rossz véleményt írnak többen, akkor a szolgáltatás és termék minősége az Ön számára is hasonlóképp lesz, így ezt érdemes elkerülni. Ha viszont dicsérik akkor érdemes mellette letenni a voksát.

  1. Furcsaságok a weboldalban

Domain név: Ha a domain név egyértelműen a hatóság által rejtett, pl. .cc (kókusz szigetek beli pl. ncore .cc), .to (hatóság nem tudja megszüntetni), .club, .biz, stb. úgy az nem véletlenül van így. A tulajdonosa előre tudja, hogy meg akarják szüntetni az oldalát így olyan domain nevet regisztrál előre tudván. Részesítse előnyben a .hu, .com, .info, .shop domain név végződéseket.
Helyesírási hibák, átfordított hibás szöveg: a túl sok helyesírási hibák, az angol nyelvről Google fordítóval átfordított helytelen és magyartalan szövegek arra sejtetnek, hogy nem hivatalos cég, hanem egy csaló vagy díler weboldalán van, ahol kizárólag hamis terméket fog kapni.
Nem webshop szerű működés: a mai világban egy cég olyan webáruházat készíttet el, amely a hagyományos “kosárba teszem” funkciót ellátja, így ha ez hiányzik, úgy egy csaló által megkreált weboldalon tartózkodik.

  1. Utánvételes fizetés lehetősége

Mára már kismillió olyan angol nyelvű, vagy Google fordítóval magyarra helytelenül átfordíttatott webáruház található az interneten, ahol utánvételes lehetőségre nincs lehetőség csakis előreutalásra vagy bankkártyás fizetésre. Számos rendőrségi ügy van ezekből, ugyanis a gyanútlan megrendelő megadja a bankkártya adatait, amiről leemelik az összes pénzt, majd fél év elteltével szintén meglopják, ha van rajta pénz. Természetesen az árut soha nem fogja megkapni. Ezek általában külföldről beküldendő termékek, amelyek forint helyett euróban vagy dollárban van megadva az ár. Ezeket messziről kerülje el!

Ha ezen 6 pontot leellenőrzi, és az összes pontbéli tartalom egyértelműen teljesül, úgy biztos nem fog belefutni csalók által megcsinált magánszemélyek webáruházaiba, ahol hamisítványt forgalmaznak, legalábbis, ha belefut, akkor már tudni fogja, hogy honnan nem szabad vennie.

 

Pénzvisszafizetési garancia

Mi takar a pénzvisszafizetési garancia?
A pénzvisszafizetési garancia azt jelenti, hogy ha a termékkel nem elégedett, annak teljes árát visszatérítjük (a szállítási díjjal együtt) vagy levásárolható a webáruházban. Ennek oka az, hogy a webáruházban kapható termékek mind minőségi, hatékony gkészítmények, de legfontosabb, hogy csak eredeti termékeket árulunk, melyben megtalálható a megfelelő mennyiségű és minőségű hatóanyag.
Éppen ezért nem tartunk attól, hogy vásárlóink elégedetlenek lennének az általunk forgalmazott termékekkel. Mivel mi a gyártótól vásárolunk, majd Tőlünk rögtön Önhöz kerül, illetéktelen személyek nem férhetnek hozzá a termékekhez, nem juthat hamis termék a gyógyszerek közé.
Mikor és hogyan érvényesítheti a garanciát? Mi a feltétele?
Ahogy tehát említettük, a pénzvisszafizetési garancia akkor érvényesíthető, ha a készítménnyel elégedetlen, minőségbeli panasza van, annak ellenére  is, hogy az adagolás és alkalmazás megfelelő.
Ebben az esetben az első lépés az, hogy kapcsolatba lép Ügyfélszolgálatunkkal és röviden leírja a probléma jellegét, illetve azt, hogy a termék árát levásárolná vagy inkább utalás formájában visszaigényelné azt. Mindkét esetben vissza kell küldenie a terméket nekünk előre, mi pedig ezt követően tesszük lehetővé Önnek az ár levásárlását vagy indítjuk a pénz visszautalását.
Amennyiben a vásárlás mellett dönt, de a termék kiválasztásában nehézségei támadnának, Ügyfélszolgálatunk ebben is tud segíteni! Ha több termék között próbál dönteni, vagy egyáltalán nincs ötlete, mit kéne kipróbálnia, keressen minket – 5 éves tapasztalattal rendelkezünk az internetes gyógyszerforgalmazás termék, így jól ismerjük termékeinket és hatásaikat. Örömmel segítünk Önnek megtalálni a legmegfelelőbb terméket.

Garancia feltétele
Sokan próbálnak visszaélni ezzel, úgy, hogy beszedik a kúra felét és reklamálnak, hogy adjuk vissza a pénzt, majd máshonnan is rendelnek és ugyanezt eljátsszák ott is, tehát ingyen fogyasztanak más kárán. Nos ez nálunk nem lehetséges! A pénzvisszafizetési garancia legfontosabb feltétele, hogy a bliszterből vagy dobozból maximum 1-3 db hiányozzon, ennél több ne.
Egy vagy két tabletta bevétele során a hatóanyag gyorsan felszívódik és minden esetben láthatja a fogyasztószertől a bevételtől számított pár órán belül a hatást vagy annak mellékhatását vagyis pulzusszám emelkedést (sibutramine), testhőmérséklet emelkedést (Clenbuterol), anyagcsere gyorsulást (T3 és T3+T4), olajos híg székletet (Orlistat), így ha nem látja ezt akkor ne is használja többször, mert a hatóanyagra nem reagál.
Ha használja egy két hétig vagy hónapig és utána bejelenti, hogy nem fogyott eleget, nem ezt ígértük az oldalon és kéri vissza pénzét, úgy azt el kell utasítanunk.
Weboldalunkon egyébként számos részletes leírás található a különböző termékekről, ahol természetesen az aktív hatóanyag is fel van tüntetve. Ezek átolvasása is segítségére lehet nem csak akkor, ha esetleg vissza akarná küldeni a terméket, de még vásárlás előtt is!
Érdemes elolvasni, hogy vannak-e esetleges gyógyszer-interakciók, ha valamilyen gyógyszert alkalmanként vagy rendszeresen szed. Fontos továbbá, hogy olyan fennálló betegség mellett ne alkalmazza adott terméket, ha az ellenjavallt. Ezekről is olvashat részletes termékleírásainkban. Szerencsére azonban a mellékhatásokat illetően nem jellemzőek problémák, ugyanis a legtöbb nálunk található termék kevés kellemetlen tünetet okozhat, vagy az gyenge lefolyású és gyorsan elmúlik.
Az eredeti, biztonságos rendelés, tapasztalt csapat és gyors ügyintézés webáruházunkra mind jellemző, így ha kellemes vásárlási élményt szeretne, válasszon minket!

Miért érdemes nálunk vásárolnia?
Webáruházunkban a rendelés telefonon és a weboldalon is nagyon egyszerűen és gyorsan leadható, előzetes regisztráció nélkül. Ahogy láthatja, számos szállítási mód elérhető, ezen felül pedig Budapesten gyor átvétel is megoldható.
Termékeink minden esetben megfelelnek a szigorú biztonsági előírásoknak, ugyanis közvetlenül a gyártótól származnak, vagyis nem kerülhet hamisított termék a kínálat közé.

Ha további kérdése lenne bármely termékről, a szállításról vagy fizetésről, illetve valamilyen probléma merül fel a rendelés vagy szállítás során, lépjen velünk kapcsolatba az Ügyfélszolgálaton!