Rendeljen a legjobb helyről Fogyasztószer rendelés . Az eredeti termékek a legjobbak!

Hasznos linkek

Contact us

My Cart
0Ft
My Cart
0Ft
Szállítási és fizetési információk

Szállítási és fizetési információk

Most mindent megtudhat a szállítás és fizetés menetéről, a különböző átvételi módok előnyeiről, hátrányairól, a másnapi átvételről! Érdemes tájékozódnia ezekről, mielőtt rendelne, így semmiféle félreértés nem fordulhat elő! A folyamat így gördülékenyebben, minden bosszankodástól mentesen történhet!

A kiszállítás díja 30.000 Ft-ot meghaladó megrendelések esetében minden esetben ingyenes.

A fizetés utánvétellel történik, vagyis amikor a terméket átveszi, mi előre nem kérünk pénzt.

Készpénzzel és bankkártyával is tud fizetni. Készpénzes fizetés nem lehetséges az MPL csomagautomatás átvétel során, hiszen a csomagautomata termináljában csak bankkártyával tud fizetni.

Szállítás és átvétel fajtái

Lássuk tehát részletesen, hogy milyen szállítási és átvételi módok közül választhat.

 1. 1-2 nap alatt címre szállítás, országosan 
  A kiszállítás közvetlenül az Ön által megadott címre történik, ami lehet az otthona, munkahelye stb. A kiszállítás történhet futárszolgálat által, mely kényelmes lehet, ugyanis a kiszállítási nap vagy akár a cím is módosítható, a kiszállítás napján SMS-ben 1 órás pontossággal megkapja, hogy mikor érkezik a termék, illetve a futár telefonál a kiszállítás előtt. Ön is elérheti a futárt, így ha nem érkezik meg időben vagy más merül fel, könnyen elérheti. Ha a postai szállítást választja, a termék reggel 8 és délután 4 körül érkezhet meg bármilyen időpontban, melyet azonban nem tud módosítani, és a postást sem tudja elérni. Abban az esetben azonban, ha a kézbesítés nem sikeres, kap egy értesítőt, mellyel a megadott, legközelebbi postán át tudja venni a terméket 10 napig nyitvatartás alatt.
 2. Postán maradó küldemény
  Választhatja a postahivatalban történő átvételt, melynek során a csomag egyből a postahivatalba érkezik be (ez esetben meg sem kell adni a saját lakcímét nekünk). 10 napig tudja átvenni, nyitvatartási idő alatt a postán az okmányainak bemutatásával. Ezt a megrendeléskor a térképünkön egy intelligens program segítségével könnyen kiválaszthatja, ha beírja a település nevét. Egyes posták szombaton is nyitva vannak, így akár a munkája mellett is kényelmesen át tudja venni a csomagot.
 3. MOL vagy COOP csomagpont
  A postán maradó átvételhez hasonló módon, de csak 5 napja van átvenni a terméket. A legtöbb MOL benzinkút és COOP üzletek hosszú ideig nyitva tartanak, akár 0-24 órában, illetve hétvégén is. Ha tehát munkája miatt csak nehezen tudná megoldani az átvételt, a csomagpontos átvétel kényelmes választás! Megrendeléskor ki tudja térképen választani az adott csomagpontot.
 4. MPL csomagautomatából történő átvétel
  Szintén jó megoldás, ha keveset tartózkodik otthon vagy munkája miatt nehezen tudja átvenni a csomagot, mert a csomagautomatás átvétel éjjel-nappal megoldható, azonban erre csak 2 napja van. Ebben az esetben az átvételkor senkivel sem kell találkoznia, az e mailben vagy SMS-ben kapott egyedi kóddal csak Ön tudja kinyitni az automatát. Ne feledje, ha ezt a megoldást választja, csak bankkártyával tud fizetni a csomagautomata termináljában, készpénzes fizetésre egyáltalán nincs lehetőség itt.