Rendeljen a legjobb helyről Fogyasztószer rendelés . Az eredeti termékek a legjobbak!

Hasznos linkek

Contact us

My Cart
0Ft
My Cart
0Ft

Adipex Retard

Ezen terméket a gyártó beszüntette, így már nem kapható hivatalosan (maximum hamis)! Helyette viszont másik gyártó cégeknek prémium minőségű termékét ajánjuk Önnek, ami hatóanyagában, hatásában, hatás erősségében és mellékhatási rátájában is 100%-ban megfelel az előbbi terméknek. Különbség csupán a gyártó cég nevében, tabletta és csomagolás küllemében van.

Ajánlott termékek:

Magnus Phentermine 37.5 mg

4.990Ft44.990Ft

Az Adipex Retard továbbfejlesztett, módosított Phentermine hatóanyagú változata, amely kevesebb mellékhatással és intenzívebb hatásfokkal dinamikus fogyást eredményez sport és diéta nélkül is!
Raktáron – Szállítás: 1 napon belül

Adipex-P

4.990Ft29.900Ft

Adipex-P fogyasztószer rendelés

Adipex-P az Adipex Retard újabb változata, amely több ponton módosított Phentermine hatóanyagának köszönhetően kevesebb mellékhatással és intenzív étvágy elnyomó és telítettségérzet fokozó hatással bír.
Raktáron – Szállítás: 1 napon belül

Adipex-75

16.000Ft44.000Ft

Adipex-75 fogyasztószer rendelés

Adipex-75 az Adipex Retard újabb változata, amely együtt jött ki forgalomba az Adipex-P, kicsit intenzívebb hatású termékkel. Zsírégető, étvágy elnyomó hatása miatt igen közkedvelt fogyasztószer lett.
Raktáron – Szállítás: 1 napon belül

Adipex Retard fogyasztószer rendelés

Válassza a fogyasztószerek etalonját, amely terméket már szinte minden fogyni vágyó nő ismer és szeret. Az Adipex Retard intenzív étvágycsökkentő és zsírégető hatása mindenki számára ideális fogyást eredményez.
Raktáron – Szállítás: 1 napon belül

Leírás

 • 1. A webáruházban eladó Adipex Retard fogyasztószer biztosan eredeti?
  Az általunk forgalmazott gyógyszer garantáltan eredeti hatóanyaggal rendelkezik. Közvetlenül a gyógyszergyárból származik, melyet számlával is tudunk igazolni. Hatására pedig pont ezért tudunk pénz visszafizetési garanciát vállalni.
 • 2. Ha nekem nem használ mit tehetek?
  Ha Ön nem éri el a kívánt eredményt a gyógyszer segítségével akkor küldje vissza részünkre a terméket így élhet pénzvisszafizetési garanciánkkal. Mi visszautaljuk Ön részére a megvásárolt készítmény vételárát.
 • 3. Ettől biztosan fogyni fogok?
  A gyógyszer hatóanyaga eredeti, hatása pedig garantált. Az agyban azt a részt stimulálja, mely az éhségért felelős. Ön sokkal gyorsabban fogja érezni, hogy jóllakott, így kevesebbet eszik. Ezzel garantáltan eléri, hogy olvadjanak a kilók. Ráadásul zsírégető hatással is rendelkezik.
 • 4. Nem fog semmi sem árulkodni a csomag tartalmáról?
  A szállítás során számíthat diszkréciónkra. Sem a csomagolás, sem a címzés nem tartalmaz semmilyen árulkodó jelet a szállítmány tartalmáról, azt kitapogatni sem lehet.
 • 5. Hogyan kell bevenni a gyógyszert?
  A reggeli étkezés előtt, vagy attól számított 2 órán belül kell bevenni sok folyadékkal. Kora délutánig veheti be. Nem javasolt a késő délutáni, illetve esti alkalmazása, mert a pulzusszám növelő hatása miatt álmatlanságot okozhat. Javasolt napi mennyisége 1, maximum 2 tabletta. Azoknak a nőknek, akiknek a testsúlya 60-70 kg, valamint a férfiaknak, akiknek a testsúlya 70-100 kg, elegendő a napi 1 darab kapszula használata. Ez felett 2 kapszula is bevehető be.
 • 6. Mikor számíthatok rá hogy megérkezik Adipex Retard rendelés esetén?
  A gyógyszert extra gyorsan kiszállítjuk Ön részére. Állandó raktárkészletünkből folyamatosan tudjuk kiszolgálni az igényeket. Megrendelésétől számítva 1-2 munkanapon belül már kézhez is kapja a csomagot.
 • Adipex Retard fogyasztószer rendelés

  Általános leírás

  Webáruházunkban Adipex Retard vásárlás után Ön egy olyan zsírégető és fogyást elősegítő készítményt használhat, ami nagy segítségére lesz a túlsúllyal való küzdelemben. Gyors eredményt érhet el vele, ha rendszeres testmozgást végez és megfelelő étrendet követ, de nem kell aggódnia, mert diéta és sport nélkül is rendkívül hatékony.

  Hatóanyaga a phentermine, aminek erős testsúlycsökkentő hatása van. A készítmény elnyomja az éhségérzetet, ezért kevesebb étel mennyiséget fog fogyasztani, valamint a falási rohamok sem fognak Önre törni. Használata során nem alakul ki jojó effektus a kúra befejeztével, így Ön elérhet egy állandó stabil testsúlyt visszahízás nélkül.

  Webáruházunkból történő Adipex Retard vásárlás során Ön kiválaszthatja mekkora mennyiségre van szüksége a termékből. Egy bontatlan, eredeti dobozban 5 bliszter található, mindegyik bliszteren 20 szem kapszula, tehát összesen 100 darab kapszula van egy dobozban. Amennyiben ennél kevesebbet szeretne megvásárolni, úgy megbontjuk a dobozt és a kívánt darabszámú kapszulát küldjük el az Ön számára. Az Adipex Retard árak kedvezőek webshopunkban, 1 doboz 50-100 napra elegendő mennyiséget tartalmaz.

  Mivel napjainkban rengeteg weboldal kínál hamisítványokat, kérjük legyen elővigyázatos Adipex Retard rendelés előtt. Szánjon rá pár percet és olvassa el ezeket a hasznos információkat, kerülje el annak a lehetőségét, hogy rossz minőségű, esetleg egészségre káros terméket vásárol, itt részletesen tájékoztatjuk, hogy is van erre a gyakorlatban lehetősége.

  Hatás, hatásmechanizmus

  Az Adipex Retard fogyasztó gyógyszer a központi idegrendszerre gyakorolt hatásával megszünteti az éhségérzetet, felgyorsítja az anyagcserét és emeli a pulzusszámot.

  A pulzusszám emelkedésével a szervezetben elindul a fokozottabb zsírégetés, mintha enyhén sportolna. A gyomorfalat olajos réteggel vonja be és ezzel a jóllakottság érzetét kelti a fogyasztó agyában, jóllakottság érzését kölcsönözi, így nem lesz éhes egyáltalán.

  A készítmény étvágycsökkentő hatása 6-8 órán keresztül aktív a szervezetben.

  Használat, adagolás

  Az Adipex Retardot a reggeli étkezés előtt, vagy attól számított 2 órán belül kell bevenni sok folyadékkal. Amennyiben elmulasztja időben alkalmazni a készítményt, pótolhatja azt a kora délutáni órákig, de nem javasolt a késő délutáni, illetve esti alkalmazása, mivel a pulzusszám növelő hatása miatt álmatlanságot okozhat.

  A fogyasztószer javasolt napi mennyisége 1, maximum 2 tabletta. Azoknak a nőknek, akiknek a testsúlya 60-70 kg, valamint a férfiaknak, akiknek a testsúlya 70-100 kg, elegendő a napi 1 darab kapszula használata.

  Ez felett 2 kapszula is bevehető elosztva úgy, hogy az egyik korán reggel, a másik pedig délután 16 óráig bezárólag, hogy ne okozzon álmatlanságot a készítmény.

  Mindig figyelni kell a folyadékbevitelre a kúra során, ugyanis a terméknek vízhajtó hatása van. Kellő mennyiségű folyadék pótlással elkerülhető a kiszáradás és az ezzel összefüggő mellékhatások kialakulása.

  Mellékhatások, ellenjavallatok

  Amennyiben Ön a webáruházunkból történő Adipex rendelés mellett dönt, abban az esetben mi garantáljuk a termék kiváló minőségét, de mint minden gyógyszernek, ennek a fogyasztószernek is lehetnek mellékhatásai. Természetesen ezek a mellékhatások nem mindenkinél jelentkeznek, illetve, ha jelentkeznek, azok személyenként változóak lehetnek.

  A kúra kezdetekor lehet számítani a mellékhatások erősebb megjelenésére, amik a későbbiekben, amikor a szervezet hozzászokik a hatóanyag jelenlétéhez, csökkennek, illetve teljesen megszűnnek.

  Lehetséges mellékhatások:

  • szomjúságérzet
  • szájszárazság
  • fejfájás
  • émelygés
  • pulzusszám megemelkedése
  • ingerlékenység
  • fokozott aktivitás
  • alvászavar

  Az alábbi esetekben az Adipex Retard rendelés nem javasolt:

  • allergiás a készítmény bármely összetevőjével szemben
  • ha Ön terhes, illetve a szoptatás alatt tilos használnia a terméket
  • szív és érrendszeri betegség esetén
  • magas vérnyomás betegségben szenved
  • cukorbeteg
  • pajzsmirigy betegségben szenved

  Adipex Retard rendelés

  Weboldalunkon eladó Adipex vásárlás alkalmával, miután Ön leadta a rendelését, mi 1-2 napon belül eljuttatjuk Önnek az ország bármely pontjára. Válassza ki az Ön számára a legkényelmesebb szállítási módot, a fizetés minden esetben utánvéttel történik. Budapest területén belül lehetőséget kínálunk Önnek arra, hogy akár már az Adipex Retard rendelés napján átvegye a fogyasztószert. Ekkor futár szállítja ki a csomagot az Ön által megadott címre.

  Fontos tudni, hogy bármelyik szállítási mód mellett dönt, a csomagja minden esetben diszkrét, átlátszatlan csomagolást kap, igy Ön nem kerülhet kellemetlen helyzetbe miatta.

  A termékeinkre mindig 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, így amellett, hogy a nálunk eladó Adipex Retard árak kedvezőek, annak vásárlása biztonságos is. Amennyiben Önnek nem válna be a fogyasztószer, nincs más dolga csak felvenni a kapcsolatot az Ügyfélszolgálatunkkal, visszaküldeni a terméket és annak teljes árát levásárolhatja más termékre vagy visszautaljuk Önnek a pénzét.

  Természetesen találkozhat az interneten olyan hirdetésekkel, ahol az Adipex Retard árak gyanúsan alacsonyak, ez a hamis és rossz minőségű termékre utal. Ne kockáztassa az egészségét és pénzét az olcsó utánzatokkal, olvassa el ezeket a hasznos információkat a témával kapcsolatban, hogy a gyakorlatban is ki tudja szűrni a hamis termékeket, illetve azokat forgalmazó webáruházakat az internetről.

  Reméljük, hogy hamarosan Önt is az elégedett vásárlóink körében tudhatjuk. Ne feledje, online patikánkban csakis eredeti Adipex eladó, hamisítványokkal nem foglalkozunk.

  Hatása

  Hatás, hatásmechanizmus

  Az Adipex Retard fogyasztó gyógyszer a központi idegrendszerre gyakorolt hatásával megszünteti az éhségérzetet, felgyorsítja az anyagcserét és emeli a pulzusszámot.

  A pulzusszám emelkedésével a szervezetben elindul a fokozottabb zsírégetés, mintha enyhén sportolna. A gyomorfalat olajos réteggel vonja be és ezzel a jóllakottság érzetét kelti a fogyasztó agyában, jóllakottság érzését kölcsönözi, így nem lesz éhes egyáltalán.

  A készítmény étvágycsökkentő hatása 6-8 órán keresztül aktív a szervezetben.

  Használata

  Használat, adagolás

  Az Adipex Retardot a reggeli étkezés előtt, vagy attól számított 2 órán belül kell bevenni sok folyadékkal. Amennyiben elmulasztja időben alkalmazni a készítményt, pótolhatja azt a kora délutáni órákig, de nem javasolt a késő délutáni, illetve esti alkalmazása, mivel a pulzusszám növelő hatása miatt álmatlanságot okozhat.

  A fogyasztószer javasolt napi mennyisége 1, maximum 2 tabletta. Azoknak a nőknek, akiknek a testsúlya 60-70 kg, valamint a férfiaknak, akiknek a testsúlya 70-100 kg, elegendő a napi 1 darab kapszula használata.

  Ez felett 2 kapszula is bevehető elosztva úgy, hogy az egyik korán reggel, a másik pedig délután 16 óráig bezárólag, hogy ne okozzon álmatlanságot a készítmény.

  Mindig figyelni kell a folyadékbevitelre a kúra során, ugyanis a terméknek vízhajtó hatása van. Kellő mennyiségű folyadék pótlással elkerülhető a kiszáradás és az ezzel összefüggő mellékhatások kialakulása.

  Mellékhatások

  Mellékhatások, ellenjavallatok

  Amennyiben Ön a webáruházunkból történő Adipex rendelés mellett dönt, abban az esetben mi garantáljuk a termék kiváló minőségét, de mint minden gyógyszernek, ennek a fogyasztószernek is lehetnek mellékhatásai. Természetesen ezek a mellékhatások nem mindenkinél jelentkeznek, illetve, ha jelentkeznek, azok személyenként változóak lehetnek.

  A kúra kezdetekor lehet számítani a mellékhatások erősebb megjelenésére, amik a későbbiekben, amikor a szervezet hozzászokik a hatóanyag jelenlétéhez, csökkennek, illetve teljesen megszűnnek.

  Lehetséges mellékhatások:

  • szomjúságérzet
  • szájszárazság
  • fejfájás
  • émelygés
  • pulzusszám megemelkedése
  • ingerlékenység
  • fokozott aktivitás
  • alvászavar

  Az alábbi esetekben az Adipex Retard rendelés nem javasolt:

  • allergiás a készítmény bármely összetevőjével szemben
  • ha Ön terhes, illetve a szoptatás alatt tilos használnia a terméket
  • szív és érrendszeri betegség esetén
  • magas vérnyomás betegségben szenved
  • cukorbeteg
  • pajzsmirigy betegségben szenved

  Adipex Retard rendelés

  Adipex Retard rendelés

  Weboldalunkon eladó Adipex vásárlás alkalmával, miután Ön leadta a rendelését, mi 1-2 napon belül eljuttatjuk Önnek az ország bármely pontjára. Válassza ki az Ön számára a legkényelmesebb szállítási módot, a fizetés minden esetben utánvéttel történik. Budapest területén belül lehetőséget kínálunk Önnek arra, hogy akár már az Adipex Retard rendelés napján átvegye a fogyasztószert. Ekkor futár szállítja ki a csomagot az Ön által megadott címre.

  Fontos tudni, hogy bármelyik szállítási mód mellett dönt, a csomagja minden esetben diszkrét, átlátszatlan csomagolást kap, igy Ön nem kerülhet kellemetlen helyzetbe miatta.

  A termékeinkre mindig 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, így amellett, hogy a nálunk eladó Adipex Retard árak kedvezőek, annak vásárlása biztonságos is. Amennyiben Önnek nem válna be a fogyasztószer, nincs más dolga csak felvenni a kapcsolatot az Ügyfélszolgálatunkkal, visszaküldeni a terméket és annak teljes árát levásárolhatja más termékre vagy visszautaljuk Önnek a pénzét.

  Természetesen találkozhat az interneten olyan hirdetésekkel, ahol az Adipex Retard árak gyanúsan alacsonyak, ez a hamis és rossz minőségű termékre utal. Ne kockáztassa az egészségét és pénzét az olcsó utánzatokkal, olvassa el ezeket a hasznos információkat a témával kapcsolatban, hogy a gyakorlatban is ki tudja szűrni a hamis termékeket, illetve azokat forgalmazó webáruházakat az internetről.

  Reméljük, hogy hamarosan Önt is az elégedett vásárlóink körében tudhatjuk. Ne feledje, online patikánkban csakis eredeti Adipex eladó, hamisítványokkal nem foglalkozunk.