Rendeljen a legjobb helyről Fogyasztószer rendelés . Az eredeti termékek a legjobbak!

Hasznos linkek

Contact us

My Cart
0Ft
My Cart
0Ft
Sopharma Clenbuterol 0,02 mcg

Sopharma Clenbuterol 0,02 mcg

9.500Ft22.500Ft

✔️Készleten

Leírás


A biztos fogyás kulcsát keresi? Akkor most megtalálta! A clenbuterol hatóanyag orvosilag alátámasztottan segít abban, hogy végre megszabaduljon a pluszkilóitól.

A belgiumi Sopharma Gyógyszergyár berkein belül piacra dobott 0,02 mcg hatóanyaggal bíró tablettával látványos eredményeket érhet el, anélkül, hogy folyamatosan sanyargatnia kellene magát. 

Mindezt a remek hatásainak köszönheti:

  • zsírégető,
  • anyagcsere gyorsító

Extra hatásai pedig kifejezetten a sporttevékenységet, aktív edzéstervet folytatók előnyeire szabva:

  • az izomtömeg növelése
  • fizikai erőnlét javítása
  • megerőltetett izmok által okozott izomfájdalom csökkentése

Minőség, megbízhatóság, kiszámíthatóság

 

Ma már válogatni lehet az online patikák között, de mégsem annyira egyszerű az Sopharma Clenbuterol 0,02 mcg vásárlás, mint azt első ránézésre gondolnánk. A kínálat ugyan bőséges, de nem tudni biztosan, hogy melyik mit takar maga mögött.

Találni ugyanis olyan eladó Sopharma Clenbuterol 0,02 mcg hirdetéseket, amelyek valótlanságokat állítanak. Nem úgy és nem azt a hatóanyagot tartalmazzák, amit eredetileg kellene.

 Épp ezért javasoljuk, hogy előzetesen tájékozódjon. Ehhez nyújtunk segítségül egy információs anyagot is, amelyet szemügyre véve könnyű lesz döntését meghoznia.

 

De emellett még mást is kínálunk, hogy semmin se kelljen aggódnia. Hiszünk a termékeink kiváló minőségében, ezért is bátran vállalunk pénzvisszafizetési garanciát. Így Ön is teljesen biztonságban érezheti magát, ha bármi gondja adódna, akkor pedig élhet a garancia jogával. 

Kiszámíthatóak vagyunk, mert termékeink raktáron vannak, így azokat 1-2 munkanapos szállítással eljuttatjuk Önnek azon szállítási móddal, ami Önnek a legkényelmesebb.

Ha úgy érzi, hogy szeretne bizonyosságot szerezni akár termékeink, akár szolgáltatásaink felől, úgy erre is lehetőséget biztosítunk. Ügyfélszolgálatunkra bármikor írhat, mi pedig gyors válaszunkkal segítjük Önt Sopharma Clenbuterol 0,02 mcg vásárlás előtt.

Erre számíthat hatásként

 

A clenbuterol meggyorsítja a fogyást azzal, hogy felpörgeti a zsírégető és anyagcsere gyorsító folyamatokat.

A kalóriaégetést támogatja azon tulajdonságával is, hogy kb. 0,5 fokos hőemelkedést okoz. Így ettől nem kell megijedni, sőt kifejezetten hatékony folyamatként könyvelendő el. 

A hatásmechanizmusa a szimpatikus idegrendszeren keresztül zajlik. A hörgők falában található adrenoreceptorokon keresztül gyakorol izgató hatást, amely a folyamatok beindításáért felel.

Ahogy arról fentebb is szó esett, azoknak is segítséget nyújthat azoknak, akik aktívan sportolnak. Javulhat ugyanis az állóképesség, nem lesz a megerőltető munka után izomláz.

Itt a lehetőség, hogy felgyorsítsa a fogyását és olyan alakkal büszkélkedhessen, amilyenre mindig is vágyott! Döntsön bátran Sopharma Clenbuterol 0,02 mcg rendelés mellett!

 

Használati tudnivalók

 

Amire figyeljen az adagolásnál:

más-más a férfiak és a nők számára ajánlott mennyiség: nőknek 0,06mcg, míg férfiaknak 0,08mcg. Ez az adag növelhető, mintegy piramis rendszerben elképzelve.

De fontos a fokozatosság, hogy hirtelen ne lehessen megterhelő a szervezetének. A szervezetnek van egy olyan tulajdonsága is, hogy kb. 2-3 hét alatt megszokja a clenbuterol-t, ami miatt egy egy hetes szünetet kell beiktatni. Ezt követően minden gond nélkül folytatható a szedés.

Gyorsan képes a felszívódásra, a felezési ideje pedig átlagosan 35 óra!

Nem kell szövődményektől tartania a használat során. Jelentkezhet hőemelkedés, ami teljesen természetes kísérő jelenség, valamint szapora pulzus. Rövid ideig tartó gyomorpanaszok vagy kézremegés fordulhatnak elő, de ez sem mindenkinél.

Vannak esetek azonban, amikor nem ajánlott a használat

 

  • magas vérnyomást állapítottak meg és arra gyógyszert is szed 
  • szív, – és érrendszeri betegsége van
  • vese vagy máj problémái vannak
  • pajzsmirigy betegsége van

A terhesség és a szoptatás kizáró oknak számít!

Hívja segítségül az orvostudomány vívmányait bátran a céljai eléréséhez, legyen az a fogyás vagy az izmoktól dagadó test! Éljen a biztonságos és kényelmes Sopharma Clenbuterol 0,02 mcg rendelés lehetőségével!

 

További információk

Kiszerelés

100 db, 200 db, 300 db