Rendeljen a legjobb helyről Fogyasztószer rendelés . Az eredeti termékek a legjobbak!

Hasznos linkek

Contact us

My Cart
0Ft
My Cart
0Ft
Bioniche Pharma – Clena Med Clenbuterol 0,04 mcg

Bioniche Pharma – Clena Med Clenbuterol 0,04 mcg

9.500Ft22.500Ft

✔️Készleten

Leírás

 

Elérkezettnek látja az időt, hogy a kezébe vegye a dolgokat és végre olyan testben legyen, amiben jól érzi magát, amivel elégedett?

Most akkor egy kiváló segítőtársat ismerhet meg ehhez, a clenbuterol hatóanyagot tartalmazó Clena Med Clenbuterol tabletta formájában.

Egyaránt segíthet akkor, ha fogyni szeretne, de akkor is, ha sportkarrierjében szeretne eredményesebb lenni, szálkásabb testet szeretne, nagyobb izomtömeggel.

Mit tud a clenbuterol?

 

Az eredetileg a légúti betegségek gyógyításában alkalmazott hatóanyag olyannyira felpörgeti a zsírok elégetését és az anyagcsere gyorsítását, hogy igazán látványos eredményeket érhet el vele rövid idő alatt.

A hivatalos gyártói jog a Bioniche Pharma Gyógyszergyáré, amely biztosítékot jelent afelől, hogy a megfelelő hatóanyagtartalommal (0,04 mikrogramm) bíró terméket fog kapni.

Eredeti kontra hamisítvány

 

Ez azonban nem mondható el minden eladó Clena Med Clenbuterol 0,04 mcg termékről, mivel kínálnak hamisítványokat is, amelyek használata már korántsem annyira biztonságos.

Ha nincs tisztában azzal, hogy milyen árulkodó jelei vannak a hamisítványoknak, akkor ez a felvilágosító anyagunk Önnek szól! Nézze meg mielőtt Clena Med Clenbuterol 0,04 mcg rendelés mellett döntene!

Online patikánk a következő szolgáltatásokkal kíván a kedvére lenni

 

NAPRAKÉSZ VEVŐSZOLGÁLAT

Bármikor fordulhat hozzánk, ha nem biztos a termékkel, a hatóanyaggal, vagy bármilyen vásárlással kapcsolatos kérdésben!

GYORS SZÁLLÍTÁS ÉS DISZKRÉCIÓ

Már 1-2 munkanap alatt Önnél lehet a csomag Clena Med Clenbuterol 0,04 mcg vásárlás esetén! A fizetés is rugalmasan történik, nincs akadálya a helyszíni, készpénzes fizetésnek sem!

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Hogy egy percet se kelljen azon aggódnia, hogy nem eredeti minőséget kap, ezért lehetőséget nyújtunk arra, hogy probléma esetén visszakérje a teljes vételárat!

 

Milyen hatások előfordulását várhatja Clena Med Clenbuterol 0,04 mcg használata során?

 

A clenbuterol a szimpatikus idegrendszeren keresztül fejti ki a hatását. A hörgőkben található adrenoreceptorok segítségével. A hörgők falában található béta 2 receptorokra kifejtett izgató hatás segítségével felgyorsítja a zsírégetést és ezzel párhuzamosan az anyagcsere folyamatokat.

A szervezet természetes reakciója lehet erre a hőemelkedés, így, ha ilyet tapasztal akkor nem kell megijedni. Kb. 0,5fokos hőemelkedést tapasztalhat, ami fontos a zsírégető hatás miatt és a kalóriák elégetése végett.

Egyéb hatások gyakorlására is képes lehet, amely különösen azoknak fontos, akik aktív sportéletet, fitnesz tevékenységeket folytatnak:

 • izomtömeg növelés
 • izomfájdalmak csökkentése
 • jobb állóképesség és a fizikai teljesítőképesség kimaxolása

Miért ne hozná ki magából a maximumot, ha lehetősége van rá? Döntsön bátran Clena Med Clenbuterol 0,04 mcg rendelés mellett!

Adagolási tudnivalók

 

A szervezetnek szüksége van arra, hogy alkalmazkodjon a használathoz, ezért elsőként ne a maximálisan bevehető mennyiséggel kezdjen, hanem fokozatosan növelje a bevett mennyiséget. Egy dobozban 120db tablettát talál, ezzel tud kalkulálni. 

Nőknek 0,06mcg, míg férfiak esetében 0,08mcg a kezdő adagolás, amely piramis rendszerben emelhető tovább.

Fontos még az is, hogy napközben egyenlően ossza el a bevett mennyiséget, kellő időt hagyva két tabletta között. Egyébként a hatóanyag képes a gyors felszívódásra. Felezési ideje pedig átlagosan 35 óra.

Szünetet is fontos tartani, méghozzá 2-3 héten után ne szedje 1 hétig (mivel a szervezet megszokja és pihenő szükséges), majd később folytathatja.

 

Nem kell mellékhatástól tartania a használat során

 

Szerencsére a clenbuterol semmilyen fennakadást nem okozhat a mindennapokban, mivel jól alkalmazkodik hozzá a szervezet.

Egyéni jellemzőktől függően tapasztalható:

 

 • gyomorpanaszok
 • hányinger
 • kézremegés
 • szapora légzés

Nem ajánlott a használat, ha:

 • magas vérnyomása van és gyógyszert szed rá
 • szív, – és érrendszeri betegsége van
 • vese, – máj problémái vannak
 • pajzsmirigy betegsége van

Ha terhesség vagy szoptatás áll fenn Önnél az szintén kizáró ok lehet!

 

Változtasson most a testén, soha nem késő! Döntsön bátran Clena Med Clenbuterol 0,04 mcg vásárlás mellett nálunk, ahol kedvező árak és megbízható minőség várja!

További információk

Kiszerelés

100 db, 200 db, 300 db