Rendeljen a legjobb helyről Fogyasztószer rendelés . Az eredeti termékek a legjobbak!

Hasznos linkek

Contact us

My Cart
0Ft
My Cart
0Ft

6. Genesis T3 + T4

6. Mennyi ideig szedhetem?

A gyógyszert kúra szerűen szedheti. Egy kúra maximum 6 hétig tarthat. Kérjük ezt pontosan tartsa be, mert ha tovább szedi az májkárosodást okozhat.

5. Milyen hatóanyaga van a gyógyszernek?

A hatóanyag a Liothyroninum, amely a szervezetünkben természetesen előforduló pajzsmirigy hormon. Rendkívül jó zsírégető, anyagcsere gyorsító hatással bír.

3. Mi a kizáró oka a garancia érvényesítésének?

A garanciát akkor tudja érvényesíteni, ha Ön az előírásoknak megfelelően használja a terméket, de ennek ellenére nem éri el a kívánt hatást. Bármilyen más ok kizárja a garancia érvényesítését. Akkor tudja érvényesíteni a garanciát, ha csak egy szemet vett be és visszaküldi részünkre a terméket.

4. Nem fogok visszahízni ha már nem szedem tovább?

A gyógyszer elősegíti a zsírégetést ezzel éri el a kívánt fogyást. Ha abbahagyja szedését akkor annak nem lesz semmilyen következménye. Nem kell félni a jojó effektustól, nem fogja visszaszedni a leadott kilókat.

2. Genesis T3 + T4 vásárlás során tudni fogom, hogy az nem hamis?

A gyógyszert közvetlenül a gyógyszergyártótól vásároljuk meg. Az eredete így biztos és garantált. A származását számlával is tudjuk bizonyítani. Nálunk nem vásárolhat hamis terméket. Az internet azonban tele van hamis webáruházakkal. Olvassa el tájékoztatónkat és ezeket a csalókat Ön is könnyen fel fogja ismerni.

1. Van külön költsége a gyors kézbesítésnek?

A gyógyszert extra gyorsan fogjuk kézbesíteni Ön részére. Megrendeléstől számított 1-2 munkanapon belül már kézhez is kapja. A szállítási díjon felül nincs külön költsége, hogy ilyen gyors a kézbesítés, nálunk ez alap szolgáltatás.