Rendeljen a legjobb helyről Fogyasztószer rendelés . Az eredeti termékek a legjobbak!

Hasznos linkek

Contact us

My Cart
0Ft
My Cart
0Ft

14. Reduce 15mg

5. Mennyit lehet vele fogyni?

A gyógyszert rendszeresen kell szedni 3 hónapig. A fogyás mértéke egyénenként eltérő lehet. Ha egy kis mozgással rásegít a gyógyszer hatására heti 1 kg-ot, a kezdeti szakaszban még ettől is többet leadhat.

6. Mikor érkezik vissza a pénzem garancia esetén?

A garancia érvényesítéséhez vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal. Ha visszaküldte a terméket részünkre és az megfelel az előírásainknak rövid időn belül visszautaljuk a pénzét.

4. Csak én vehetem át?

A szállítást kérheti csomagautomatába, csomagpontra vagy lakására is. Ha lakcímre kéri akkor az Önnel közös háztartásban élő családtagjai is, vagy az Ön által meghatalmazott más személy is átveheti.

1. Más helyről vásárolt gyógyszert is átvesznek?

Az általunk forgalmazott gyógyszer hatására vállalunk garanciát. Más webáruházból származó gyógyszer forrását nem ismerjük. Az interneten nagyon sok a csaló webáruház, sokan próbálják átverni a gyanútlan vevőket. Ezekre nem tudunk garanciát vállalni. Ha elolvassa tájékoztatónkat könnyen fel fogja Ön is ismerni a csaló webáruházakat.

2. Kell a gyógyszer mellé mozognom?

A gyógyszer az étvágyat csökkenti és zsírégető hatása van. Mozgás nélkül is hatásos, azonban ha rendszeresen mozog akkor nagyobb eredményt érhet el.

3. Hatása garantált?

A gyógyszer hatóanyaga a subitramin, az egyik legismertebb fogyasztószer. Hatása garantált, több éve forgalomban lévő termékről van szó. Ha mégsem lenne elégedett élhet pénzvisszafizetési garanciánkkal.