Rendeljen a legjobb helyről Fogyasztószer rendelés . Az eredeti termékek a legjobbak!

Hasznos linkek

Contact us

My Cart
0Ft
My Cart
0Ft

9. Meridia 15 mg

5. Mennyit fogyhatok vele?

A gyógyszer a 4. hét környékén fog már szemmel látható eredményt is elérni. A kúrát 3 hónapig lehet folytatni, mellyel akár 15-20 kg súlycsökkenést is elérhet.

6. Biztos az egy-két munkanapos kézbesítés?

Igen, nálunk a szállítás extra gyors. Ha délelőtt leadja rendelését akkor már másnap kézhez kaphatja a terméket. Ha később kerül leadásra akkor a 2. munkanapon kerül kiszállításra.

4. Hogyan fejti ki hatását?

A gyógyszer hatóanyaga a mely az agyba olyan üzeneteket továbbít, amelyek csökkentik az éhségérzetét. Ön gyorsabban fogja érezni a jóllakottságot. Jóval kevesebb kalóriát visz be a szervezetébe, így könnyebb lesz a súlyvesztés. Ráadásul zsírégető, valamint vízhajtó hatással is számolhat, ami tovább támogatja a fogyókúráját.

2. Tudnak arról számlát mutatni, hogy honnan származik a gyógyszer?

A gyógyszert a Magnus gyógyszergyártó vállalat gyártja, közvetlenül tőlük kerül beszerzésre. A beszerzésről számlával is rendelkezünk.

3. Munkahelyemre is kiszállítják a Meridia 15mg rendelés esetén a csomagot?

A csomag kézbesítésére a megrendeléstől számított 1-2 munkanapon belül sor kerül. A szállítási címet Ön határozza meg z lehet akár a munkahelye is. A GLS futárszolgálat fohja Önnek kézbesíteni a csomagot.

1. Bonyolult a garancia intézése?

Nem bonyolult. Ha szeretne élni a pénzvisszafizetési garanciával jelezze azt Ügyfélszolgálatunk felé és adja meg számlaszámát. A nálunk vásárolt terméket küldje vissza részünkre és mi visszautaljuk a kifizetett vételárat.