Rendeljen a legjobb helyről Fogyasztószer rendelés . Az eredeti termékek a legjobbak!

Hasznos linkek

Contact us

My Cart
0Ft
My Cart
0Ft

5. Genesis Sibutramine 20 mg

5. Nem lesz feltüntetve mi tartalmaz a csomag Genesis Sibutramine 20 mg rendelés esetén?

A kézbesítés során élvezheti teljes diszkréciónkat. Mi ügyelünk arra, hogy ne legyen feltüntetve a csomagoláson mit tartalmaz a szállítmány, a címzésből sem derül az ki.

6. Kell mellé diétáznom?

A gyógyszer az agyban az éhségközpontot befolyásolja. Önmagában is nagyon hatásos, nem feltétlenül kell mellé diétázni. A rendszeres testmozgás és a diéta elősegíti az eredményes fogyókúrát.

3. Tényleg van ingyenes kézbesítés?

A gyógyszer rendelése során elérhető az ingyenes kézbesítés is. Ennek feltétele, hogy legalább 40.000Ft értékben vásároljon.

4. Genesis Sibutramine 20 mg eladó máshol olcsóbban, miért itt vegyem meg?

A gyógyszer nálunk eredeti. A gyógyszertárban kapható készítmények generikus változata. Hatóanyaga megegyezik a gyógyszertári termékével, egyéb kiegészítő anyagokban tér el. Jóval olcsóbban tudjuk forgalmazni, mint máshol. Ha ettől olcsóbban látja valahol akkor gyanakodjon, Önt megpróbálhatják átverni. Az interneten nagyon sok a hamis termék. Ezeket a hamis webáruházakat könnyedén felismeri, ha elolvassa erről szóló információs anyagunk.

2. Miként érhetek el vele fogyást?

A gyógyszert az előírtak szerint kell szednie. Az agyban az éhségközpontot fogja befolyásolni, sokkal gyorsabban fog kialakulni a teltségérzet. Így kevesebb energia jut be a szervezetbe. És megszűnnek a falási rohamai is.

1. Miben áll a garancia?

Ha nem elégedett a termék hatásával akkor élhet pénzvisszafizetési garanciánkkal. Ez esetben küldje vissza részünkre a terméket és mi visszafizetjük a vételárat.