Rendeljen a legjobb helyről Fogyasztószer rendelés . Az eredeti termékek a legjobbak!

Hasznos linkek

Contact us

My Cart
0Ft
My Cart
0Ft

2. Adipex-75

4. Van garancia arra, hogy nem hamisítványt forgalmaznak?

Webpatikánkban csak eredeti és megbízható forrásból származó terméket forgalmazunk. A gyógyszert közvetlenül a gyógyszergyárból szerezzük be. Ezt számlával is tudjuk igazolni. Ha Ön más webáruházban olcsóbban kapná meg a terméket, akkor valószínűleg megpróbálják átverni. Óvatosan vásároljon, csak megbízható forrásból vásároljon.

5. Bármilyen folyadékkal bevehetem?

A gyógyszert nem csak vízzel lehet bevenni. Kerülje az alkohollal való bevételét. Kérjük, hogy sok folyadékkal nyelje el.

6. Mennyi idő alatt lehet vele lefogyni?

A szervezete kb 2-3 hét alatt szokik hozzá, hogy kevesebb energia bevitelre kerül sor. 3-6 hét után már lehet érezni a hatását. Maximum 3 hónapig lehet szedni, majd 3 hónap szünetet kell tartani. Utána újabb kúra kezdhető.

1. Nem vernek át a garanciával Adipex-75 rendelés esetén?

A gyógyszer eredete biztonságos és garantált. A hatására garanciát vállalunk. Ha nem elégedett a termék hatásával akkor csak küldje vissza részünkre és mi visszatérítjük a vételárat. Ez garantált lehetőség.

2. Milyen részletei vannak a kézbesítésnek?

A csomagot a megrendeléstől számított 1-2 munkanapon belül kézbesítjük Önnek. A szállítás közben teljes diszkréciót biztosítunk, senki nem tudhatja meg Ön milyen terméket vásárolt tőlünk. A kézbesítést kérheti lakcímére, csomag pontra és csomag automatába. Kérjük olvassa el részletes tájékoztatónkat.

3. Lesz-e kedvezőtlen hatása ha már nem fogom szedni?

A gyógyszer nem okoz semmilyen függőséget. Ha abbahagyja szedését nem lesz annak semmilyen hátrányos következménye. A fogyás tartós lesz, nem fog jelentkezni a jojó hatás.