Rendeljen a legjobb helyről Fogyasztószer rendelés . Az eredeti termékek a legjobbak!

Hasznos linkek

Contact us

My Cart
0Ft
My Cart
0Ft

10. Nouveaux Subitramine 20mg

6. Nem lesz ráírva a csomagra hogy mi van benne?

A csomagolás és a címzés is diszkrét. Ha Ön nem szeretné, hogy megtudják mit rendelt nyugodt lehet, a szállítás során ez nem fog kiderülni.

4. Mire kell figyelnem, hogy hatásos legyen?

A gyógyszert kérjük az alkalmazási előírásoknak megfelelően használja. Naponta két szemet szedhet belőle a reggeli és a déli főétkezéshez igazítva. Este nem szabad bevenni belőle. Igyon sok folyadékot alkalmazása esetén. Maximum 3 hónapig alkalmazza, utána tartson szünetet.

5. Miért ilyen olcsó a tabletta?

A gyógyszer a gyógyszertárban kapható termékek generikus változata. Hatóanyaga és mennyisége megegyezik a gyógyszertárban kapható szerekével, egyéb összetevőiben van eltérés, mely csökkenti az árat. Közvetlenül a gyártótól szerezzük be, így a nagykereskedő nem tesz rá hasznot. És nem költünk reklámra.

2. Ha nem tudom mikor vagyok otthon akkor is biztos a kézbesítés?

A csomag kézbesítésére 1-2 munkanapon belül kerül sor. A futár a kézbesítés előtt telefonon fogja Önt keresni, ekkor tud esetleg másik időpontot egyeztetni vele. De ezen túl lehetősége van csomagpontra vagy csomag automatába is kérni a kézbesítést, ahol az bármikor átvehető lesz.

3. Mennyi idő alatt intéződik a garancia?

A garancia ügyintézése nagyon gyors. Ha nem elégedett a termék hatásával kérjük jelezze Ügyfélszolgálatunk felé. Küldje vissza a terméket részünkre. Ha megfelel a visszatérítés feltételeinek rövid időn belül visszaküldjük a pénzét.

1. Garantáltan eredeti hatóanyagú szert kapok Nouveaux Subitramine 20mg vásárlás esetén?

Igen, a gyógyszer hatóanyaga eredeti, 20mg Subitraminet tartalmaz. A terméket a Nouveaux a gyártó cég gyártja, közvetlenül tőlük szerezzük be. Hatására garanciát is vállalunk.