Rendeljen a legjobb helyről Fogyasztószer rendelés . Az eredeti termékek a legjobbak!

Hasznos linkek

Contact us

My Cart
0Ft
My Cart
0Ft

Archívum: FAQs

6. Kell mellé diétáznom?

A gyógyszer megfelelő hatást ér el ha mellé nem alkalmaz fogyókúrás étrendet. Ha azonban mozog és diétázik is előbb érheti el álomsúlyát.

5. Hogyan szedjem be a tablettát?

80kg alatt 1 tabletta, 80kg felett 2 tabletta a javasolt mennyisége. A főétkezések előtt vegye be a gyógyszert, ne szedje késő délután. Egészben nyelje le bő vízzel a kapszulát, ne szedje ki a tartalmát. Figyelni mellette a megfelelő folyadékpótlásra, mert erős vízhajtó hatással rendelkezik.  3 hónapig alkalmazza a gyógyszert, így akár 12-20 kg fogyás is...

4. West Bengal Sibutramine 20mg eladó máshol is, mindenhol eredeti gyógyszert kapok?

Nálunk garantáltan eredeti hatóanyagú gyógyszert kap, mely generikus termék. A gyógyszert a gyógyszergyárból rendeltük, hatása garantál. Nem minden webáruházban árulnak eredeti terméket, ezért óvatosan és körültekintően járjon el.

3. Mi kell a garanciához West Bengal Sibutramine 20mg vásárlás esetén?

Ha nem elégedett a nálunk vásárolt termék hatásával akkor küldje azt vissza részünkre és mi visszafizetjük a vételárat.

2. Hogyan hat a gyógyszer?

A gyógyszer hatóanyaga a subitramin, az egyik legismertebb fogyasztószer. Hatását úgy fejti ki, hogy az éhségközpontban segíti azt, hogy gyorsabban elteljen étkezés közben és ne kívánjon annyit étkezni. Közben zsírégető és vízhajtó hatása is van. A gyógyszerre nem lehet rászokni, nem okoz függőséget, utána nem fog visszahízni.

1. Milyen részletei vannak a kézbesítésnek?

A gyógyszert a megrendeléstől számított 1-2 munkanapon belül kikézbesítjük. A szállítást kérheti lakcímre, csomagpontra vagy csomagautomatába. Utánvéttel fizethet. Minden részletet ITT olvashat el.

6. Az ingyen szállítás mindenkinek elérhető?

Az ingyenes szállítás bárki részére elérhető, aki legalább 40.000Ft értékben vásárol webáruházunkban.

5. Este is átvehetem a csomagot?

A csomagot kérheti házhozszállítással, azonban a futár este már nem tud kézbesíteni. Ha csak este tudja átenni javasoljuk, hogy a szállítást kérje csomag pontra vagy csomag automatába.

4. Tuti hatásos?

A gyógyszer T3 pajzsmirigy hormont tartalmazó tabletta. Segítségével hasznosabb a tápanyagok felszívódása a sejtekbe. Így hatékonyan használja az anaerob energia felhasználására, a bevitt energia sokkal jobban hasznosul. Segítségével a zsírok, a szénhidrátok és a fehérjék is sokkal gyorsabban elégnek. Így a gyógyszer teljesen hatásos. Erre pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk.

3. Nagyon gyorsan szállítanak Tiromel 25 mcg rendelés esetén?

Állandó raktárkészlettel rendelkezünk és az ország bármely pontjára 1-2 munkanapon belül kiszállítjuk a terméket.