Rendeljen a legjobb helyről Fogyasztószer rendelés . Az eredeti termékek a legjobbak!

Hasznos linkek

Contact us

My Cart
0Ft
My Cart
0Ft

7. Genesis T3 Liothyronine

5. Kell félnem bármilyen mellékhatástól?

Mint minden gyógyszernek az általunk forgalmazott fogyasztószernek is lehetnek mellékhatásai. Ezek csak ritkán jelentkeznek és a gyógyszer rendszeres szedése esetén szervezet hozzászokik a hatóanyaghoz és a mellékhatások teljesen megszűnnek.

6. Kell külön fizetni az extra gyors kézbesítés miatt?

A készítményt extra gyorsan kiszállítjuk az ország bármely pontjára. Megrendeléstől számított 1-2 munkanapon belül már kézhez is kapja azt. A szállítási díjon felül külön nem kell fizetni a gyors kézbesítésért, nálunk ez alapszolgáltatás.

4. Hogyan fejti ki hatását a gyógyszer?

A T3 nevű vegyület felgyorsítja az anyagcserét, aminek köszönhetően gyorsabban felhasználódik a zsír, fehérje és szénhidrát az emberi szervezetben. Emellett hatására nő a béta-receptorok száma, ami kulcsfontosságú a zsírsejtek zsírégetéséhez.

2. Mit szabad tudni a kiszállításról Genesis T3 Liothyronine vásárlás után?

A gyógyszert megrendelés után 1-2 munkanapon belül kiszállítjuk Ön részére az ország bármely pontjára. A szállítás történhet lakáscímére, postapontra vagy csomagautomatába.

3. Hová kell fordulnom a garancia érvényesítéséhez?

Ha nem elégedett a termék hatásával akkor igényelheti pénz visszafizetési garanciánkat. Ez esetben keresse meg Ügyfélszolgálatunk munkatársait és küldje vissza részünkre a terméket.

1. Eredeti a terméket kapok Genesis T3 Liothyronine rendelés esetén?

A gyógyszer hatóanyaga eredeti. Hatása garantált. Közvetlenül a gyógyszergyárból vásároljuk meg, ezt számlával is tudjuk igazolni. Nálunk nem vásárolhat hamis terméket, nem úgy mint más hamis webáruházakban. Ha nem szeretne csalók áldozata lenni olvassa el tájékoztatónkat, amely segít Önnek megismerni ezeket a hamis webáruházakat.