Rendeljen a legjobb helyről Fogyasztószer rendelés . Az eredeti termékek a legjobbak!

Hasznos linkek

Contact us

My Cart
0Ft
My Cart
0Ft

19. Slimex 15mg

4. Garantált hatással rendelkezik?

A gyógyszer hatóanyaga a subitramin, mely népszerű fogyasztószer. A terméke közvetlenül a gyógyszergyárból szerezzük be. Hatása így garantált, melyre pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk.

5. Milyen hatóanyaga van a gyógyszernek?

A gyógyszer hatóanyaga a subitramin, mely a legnépszerűbb fogyasztószer Magyarországon. Hatása garantált, alkalmazása biztonságos.

6. Hogyan szedjem a gyógyszert Slimex 15mg vásárlás esetén?

A gyógyszer bevehető napi mennyisége 1- maximum 2 darab. Szájon át kell bevenni, egészben (ne rágja szét) egy pohár vízzel. Lehetőleg a délelőtti órákban, maximum kora délután vegye be. A fogyókúrát legalább 2 hónapig érdemes alkalmazni de legfeljebb 6 hónapig. 2 kúra között tartson ugyanannyi szünetet, mint ameddig a készítményt szedte.

1. Mennyire átlátszó a csomagolás?

A gyógyszert nem átlátszó csomagban küldjük. A csomagolás és a címzés sem árulkodik a tartalomról. Azt kitapogatni sem lehet.

2. Milyen feltételekkel vehetek igénybe pénz visszafizetést Slimex 15 vásárlás esetén?

Ha Ön nem elégedett a nálunk vásárolt termék hatásával élhet pénzvisszafizetési garanciánkkal. Küldje vissza részünkre a terméket és mi visszafizetjük a vételárat.

3. Mit tesz a szervezetben a gyógyszer?

A gyógyszer az agyban az éhségközpontot módosítja. Eléri, hogy előbb érezzen teltséget étkezés közben és napközben ne legyen annyira éhes. Ez mellett zsírégető és vízhajtó hatása is van.