Rendeljen a legjobb helyről Fogyasztószer rendelés . Az eredeti termékek a legjobbak!

Hasznos linkek

Contact us

My Cart
0Ft
My Cart
0Ft

17. Sibu-Med Sibutramine 20mg (Bioniche Pharma)

6. Hogyan kell bevennem?

A tablettát szétrágni nem szabad, hanem egyben kell lenyelni. egy, maximum kettő tabletta alkalmazható naponta, melyet a reggeli órákban a legjobb bevenni, kettő esetén ebéd előtt a másodikat. Késő délután már ne vegyen be belőle mert álmatlanságot okozhat.

2. Hogyan hat a gyógyszer?

A gyógyszer hatóanyaga a subitramin. Az agyban az éhségközpontot befolyásolja. Étkezésnél előbb fogja elérni a teltségérzetet, illetve nem lesz annyira éhes. Nem lesznek falási rohamai. Ez mellett vízhajtó és zsírégető hatása is van.

3. Sibu-Med Sibutramine 20mg (Bioniche Pharma) eladó folyamatosan?

A gyógyszert közvetlenül a gyógyszergyárból szerezzük be. Rendszeres árukészlettel rendelkezünk, minden megrendelést időben tudunk teljesíteni.

4. Garanciát vállalnak rá, hogy hatni fog Sibu-Med Sibutramine 20mg (Bioniche Pharma) vásárlás esetén?

A gyógyszer hatása garantált. Hatóanyaga kipróbált és eredeti. Ha mégsem éri el a kívánt hatást csak küldje vissza részünkre a terméket és mi visszafizetjük a vételárat.

5. Mennyi ideig lehet szedni a gyógyszert?

A gyógyszert folyamatosan maximum 3 hónapi szedheti. Utána a szervezetnek regenerálódni kell, ezért 2-3 hétig pihenőt kell tartani. Azután újabb 3 hónapig szedhető. Ha elérte a kívánt fogyást akkor befejezhető a kúra előbb is.

1. Mit kell lépnem ha visszakérném a vételárat?

Ha Ön nem elégedett a nálunk vásárolt fogyasztószer hatásával kérjük ezt jelezze felénk. Ezután ha visszaküldi a terméket mi visszatérítjük a vételárat.