Rendeljen a legjobb helyről Fogyasztószer rendelés . Az eredeti termékek a legjobbak!

Hasznos linkek

Contact us

My Cart
0Ft
My Cart
0Ft
Blog Masonry 01
Miért érdemes mozogni fogyókúra esetében?

Miért érdemes mozogni fogyókúra esetében? A sportról mindannyian tudjuk, hogy egészséges, a profik a futáskor boldogsághormonokról beszélnek, míg lehet nekünk már az is eredménynek számít, ha sikerül elérni a buszt. Cikkünk egy kis kedvcsináló azoknak, akiknek nincs ötletük, hogyan kezdjék el a mozgást, illetve rávilágítunk a sport jótékony hatásaira is.

Milyen fajta diéták léteznek?

Milyen fajta diéták léteznek? Ahány ház, annyi szokás – tartja a mondás. Nos, a diéták kínálatában sem könnyű eligazodni, főleg, aki még nem járatos a témában. A megfelelő étrend kiválasztásakor figyelembe kell vennünk az egészségi állapotunkat, a napirendünket és nem utolsósorban a saját ízlésünket és igényeinket is.

Tartós fogyás a gyakorlatban

Tartós fogyás a gyakorlatban Sokunkban megfordult már az a gondolat, hogy milyen jó lenne, ha egyszer csak csoda történne álmunkban, és reggelre már karcsú testben ébrednénk. Ismerős lehet az az érzés is, amikor valahol meg kell jelennünk és számunkra fontos személlyel találkoznunk, és csupán néhány napunk vagy hetünk van arra, hogy jobb formába hozzuk magunkat….