Rendeljen a legjobb helyről Fogyasztószer rendelés . Az eredeti termékek a legjobbak!

Hasznos linkek

Contact us

My Cart
0Ft
My Cart
0Ft

22. West Bengal Sibutramine 20mg

5. Hogyan szedjem be a tablettát?

80kg alatt 1 tabletta, 80kg felett 2 tabletta a javasolt mennyisége. A főétkezések előtt vegye be a gyógyszert, ne szedje késő délután. Egészben nyelje le bő vízzel a kapszulát, ne szedje ki a tartalmát. Figyelni mellette a megfelelő folyadékpótlásra, mert erős vízhajtó hatással rendelkezik.  3 hónapig alkalmazza a gyógyszert, így akár 12-20 kg fogyás is...

6. Kell mellé diétáznom?

A gyógyszer megfelelő hatást ér el ha mellé nem alkalmaz fogyókúrás étrendet. Ha azonban mozog és diétázik is előbb érheti el álomsúlyát.

2. Hogyan hat a gyógyszer?

A gyógyszer hatóanyaga a subitramin, az egyik legismertebb fogyasztószer. Hatását úgy fejti ki, hogy az éhségközpontban segíti azt, hogy gyorsabban elteljen étkezés közben és ne kívánjon annyit étkezni. Közben zsírégető és vízhajtó hatása is van. A gyógyszerre nem lehet rászokni, nem okoz függőséget, utána nem fog visszahízni.

3. Mi kell a garanciához West Bengal Sibutramine 20mg vásárlás esetén?

Ha nem elégedett a nálunk vásárolt termék hatásával akkor küldje azt vissza részünkre és mi visszafizetjük a vételárat.

4. West Bengal Sibutramine 20mg eladó máshol is, mindenhol eredeti gyógyszert kapok?

Nálunk garantáltan eredeti hatóanyagú gyógyszert kap, mely generikus termék. A gyógyszert a gyógyszergyárból rendeltük, hatása garantál. Nem minden webáruházban árulnak eredeti terméket, ezért óvatosan és körültekintően járjon el.

1. Milyen részletei vannak a kézbesítésnek?

A gyógyszert a megrendeléstől számított 1-2 munkanapon belül kikézbesítjük. A szállítást kérheti lakcímre, csomagpontra vagy csomagautomatába. Utánvéttel fizethet. Minden részletet ITT olvashat el.