Rendeljen a legjobb helyről Fogyasztószer rendelés . Az eredeti termékek a legjobbak!

Hasznos linkek

Contact us

My Cart
0Ft
My Cart
0Ft

21. Tiromel 25 mcg

5. Este is átvehetem a csomagot?

A csomagot kérheti házhozszállítással, azonban a futár este már nem tud kézbesíteni. Ha csak este tudja átenni javasoljuk, hogy a szállítást kérje csomag pontra vagy csomag automatába.

6. Az ingyen szállítás mindenkinek elérhető?

Az ingyenes szállítás bárki részére elérhető, aki legalább 30.000 Ft értékben vásárol webáruházunkban.

2. Nem fogytam eleget, mit tehetek?

Kérjük gondolja végig pontosan betartotta-e az alkalmazására előírtakat. Ha nem elégedett a termék hatásával lehetősége van igénybe venni pénzvisszafizetési garanciánkat. Küldje vissza a terméket és mi visszatérítjük a vételárat.

3. Nagyon gyorsan szállítanak Tiromel 25 mcg rendelés esetén?

Állandó raktárkészlettel rendelkezünk és az ország bármely pontjára 1-2 munkanapon belül kiszállítjuk a terméket.

4. Tuti hatásos?

A gyógyszer T3 pajzsmirigy hormont tartalmazó tabletta. Segítségével hasznosabb a tápanyagok felszívódása a sejtekbe. Így hatékonyan használja az anaerob energia felhasználására, a bevitt energia sokkal jobban hasznosul. Segítségével a zsírok, a szénhidrátok és a fehérjék is sokkal gyorsabban elégnek. Így a gyógyszer teljesen hatásos. Erre pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk.

1. Mire kell még figyelnem a gyógyszer szedésénél?

Naponta maximum 1 tabletta vehető be szájon át, egy pohár vízzel. Étkezéstől független a termék bevétele. Lehetőleg a nap azonos időszakában szedje. Ha egy nap kimarad a bevétele a következő nap azt ne pótolja, szedje az előírt adagban tovább. Ne vegyen be dupla adagot.