Rendeljen a legjobb helyről Fogyasztószer rendelés . Az eredeti termékek a legjobbak!

Hasznos linkek

Contact us

My Cart
0Ft
My Cart
0Ft

18. Sibutril 15mg

5. Magas a vérnyomásom a Sibutril 15mg vásárlás azért még megoldás nekem?

Egyes betegségek fennállása esetén a gyógyszer nem alkalmazható, mert egészségügyi kockázatot jelent. Ilyen például a magas vérnyomás is. Ha Önnek ilyen betegsége van semmiképpen ne szedje a gyógyszert.

6. Mennyi idő amíg megkapom a csomagot?

A gyógyszert extra gyorsan kézbesítjük. Ha délelőtt megrendeli már másnap kézhez kaphatja. Délutáni rendelés esetén a 2. munkanapon várható. A szállításról minden információ elolvasható ITT.

2. Hogyan talál meg a postás Sibutril 15mg vásárlás esetén, ha nincs kiírva a nevem a kapucsengőre?

A csomagot a GLS futárszolgálat fogja kézbesíteni a megrendeléstől számított 1-2 munkanapon belül. Kézbesítés során az Ön által megadott telefonszámon a futár felveszi Önnel a kapcsolatot, így tudnak egyeztetni a részletekről.

3. Hogyan juthatok hozzá a pénzemhez ha nálam nem vált be?

Ha Önnél nem érte el a kívánt hatást a termék kérjük azt jelezze Ügyfélszolgálatunk felé. Küldje vissza a nálunk vásárolt gyógyszert és mi ezután visszautaljuk a vételárat.

4. Ez nem megint egy hamisítvány amivel lehúznak?

Nálunk csak eredeti és megbízható forrásból származó gyógyszert vásárolhat. A készítményt közvetlenül a gyártótól szerezzük be és ezt tudjuk számlával is igazolni. Hatására pedig garanciát vállalunk.

1. Hogyan fejti ki hatását?

A gyógyszer hatóanyaga a subutramin, mely egy nagyon népszerű szer a fogyókúrázók körében. Hatását úgy fejti ki, hogy a központi idegrendszerben az éhségért felelős részt stimulálja és eléri, hogy ne érezzük úgy az éhséget. Gyorsabban kialakul a jóllakottság és nem lesznek falási rohamok. Ez mellett zsírégető és vízhajtó hatása is van.