Rendeljen a legjobb helyről Fogyasztószer rendelés . Az eredeti termékek a legjobbak!

Hasznos linkek

Contact us

My Cart
0Ft
My Cart
0Ft

16. Reductil 15 mg

4. Visszahízhatok ha már nem szedem?

A gyógyszer gyors és tartós fogyást biztosít. Ha befejezi a kúrát és abbahagyja szedését  akkor sem kell félnie, hogy visszaszedi a leadott kilókat. A gyógyszer tartósan fenntartja az állapotát még ha nem szedi tovább akkor is.

5. Reductil 15 mg eladó máshol olcsóbban is, az miért lehet?

Webáruházunkban eredeti terméke vásárolhat. Ha ettől olcsóbban találkozik máshol a termékkel akkor valószínűleg Önt megpróbálják hamis termékkel átverni. Óvatosan vásároljon más webáruházban, ahol nem ellenőrzött a termék származása.

6. Mennyi ideig szedhetem?

A gyógyszert kúra szerűen kell szedni. Folyamatosan maximum 3 hónapi alkalmazható. Utána a szervezetnek regenerálódni kell, ezért 2-3 hétig pihenőt kell tartani. Azután újabb 3 hónapig szedhető. Ha elérte a kívánt fogyást akkor befejezhető a kúra előbb is.

2. Milyen részletei vannak a kézbesítésnek?

A csomagot a megrendeléstől számított 1-2 munkanapon belül kézbesítjük. Szállítást kérhet csomagpontra, csomagautomatába vagy házhozszállítással. A fizetés utánvéttel történik. Minden infót a szállításról ITT olvashat el.

3. Hogy kell eljárnom ha garanciát igényelnék?

Ha nem elégedett a nálunk vásárolt termék hatásával akkor jelezze felénk, hogy szeretne élni a pénzvisszafizetés lehetőségével. Küldje vissza a csomagot és mi visszautaljuk a vételárat.

1. Reductil 15 mg vásárlás esetén garantált a gyógyszer származása?

A gyógyszer hatóanyaga a subitramin, amely az egyik legelterjedtebb fogyasztószer az országban. A hatóanyag eredeti és kipróbált, több éve van forgalomban. Hatása így garantált. A gyógyszert közvetlenül a gyártótól vásároljuk meg, melyről számlával is rendelkezünk.