Rendeljen a legjobb helyről Fogyasztószer rendelés . Az eredeti termékek a legjobbak!

Hasznos linkek

Contact us

My Cart
0Ft
My Cart
0Ft

12. Pharma Group – Clenbuterol 40mcg

5. Mennyi ideig szedhetem?

A gyógyszerből naponta 3×2 szem szedhető. Egy kúra maximum 6 hétig tarthat. Ezt követőn 2-3 hétig szünetet kell tartani a következő elkezdéséig. A szervezet a pihenőidő alatt alkalmazkodik és regenerálódik

6. Jön jótállásról is szelvény?

A gyógyszer mellé külön jótállási szelvényt nem küldünk. Ha szeretne élni a garanciával akkor jelezze azt Ügyfélszolgálatunk felé és küldje vissza a terméket. Mi a megrendelés adataiból tudjuk ellenőrizni, hogy nálunk vásárolt termékről van-e szó.

2. Megbízható forrásból származik a gyógyszer?

A gyógyszer eredeti hatóanyaggal rendelkezik és közvetlenül a gyógyszergyárból vásároljuk meg. Beszerzéséről számlával is rendelkezünk.

3. Kitapogathatja a futár a tartalmát?

A gyógyszer szállítása során különösen diszkréten járunk el. Sem a címzés sem a csomagolás nem lesz árulkodó a tartalomról és az tapogatással sem lehet megállapítható.

4. Nem jön elő a jojó effektus ha már nem szedem?

A gyógyszer garantált eredményt fog Önnél elérni. Ha sikerült a kúra végére leadni a kívánt kilókat nem kell félnie attól hogy visszahízik. A jojó effektus nem fog jelentkezni.

1. Van valami különleges feltétele a garanciának?

A garanciát a nálunk vásárolt termék vonatkozásában kérhet, ha nem elégedett a készítmény hatásával. Ha élni szeretne ezzel a lehetőséggel jelezze felénk ezt az igényét majd küldje vissza a terméket mi pedig visszautaljuk a vételárat.