Rendeljen a legjobb helyről Fogyasztószer rendelés . Az eredeti termékek a legjobbak!

Hasznos linkek

Contact us

My Cart
0Ft
My Cart
0Ft

11. Orlistat 120mg

6. Félhetek, hogy állandóan fájni fog tőle a fejem?

A gyógyszer szedése során mellékhatásként tapasztalhat fejfájást. Azonban az átmeneti jelleggel jelentkezik, gyors lefolyású. A gyógyszer rendszeres szedésével ezek a tünetek néhány napon belül teljesen megszűnnek.

5. Lehet több szemet is bevennem, hogy gyorsabban fogyjak?

Kérjük mindenképpen tartsa be a gyógyszer alkalmazására irányuló előírásokat. Csak az abban szereplő mennyiséget szedje be. Nagyobb mennyiség nem feltétlenül vezet nagyobb fogyáshoz, azonban túladagolással járhat és rosszullétet is okozhat.

4. Látszódni fog az, hogy mit tartalmaz a csomag Orlistat 120mg rendelés után?

Nem, mind a csomagolás mind a címzés egyszerű és diszkrét. Ha Ön nem szeretné hogy megtudják mit rendelt bennünk biztos lehet, diszkréten kezeljük adatait.

3. Ki garantálja, hogy eredeti a hatóanyag?

A gyógyszer hatóanyaga az orlistat, mely ugyanaz mint a gyógyszertárban is kapható termékekben található szer. Azok generikus változatát forgalmazzuk. A gyógyszert közvetlenül a gyártótól szerezzük be, így eredete garantált. Hatására pedig garanciát vállalunk.

2. Mit tegyek ha mégis visszakérném a vételárat?

Ha Ön nem elégedett a termék hatásával lehetősége van élni a pénzvisszafizetési garanciánkkal. Ez esetben jelezze felénk ezen igényét és küldje vissza a nálunk vásárolt terméket. Ezt követően mi visszautaljuk a kifizetett vételárat.

1. Hogyan fog hatni a gyógyszer?

A gyógyszer 120 mg orlistat hatóanyagot tartalmaz, mely a szervezetébe bevitt zsír legalább 1/3-nyi mennyiségét nem engedi megemészteni, így rengeteg kalória és energia nem szívódik fel, vagyis nem is rakódik le, mégsem lesz éhes. A gyomor-bélrendszer enzimjei segítségével meggátolja zsír lebontását, amely így képtelen a felszívódásra, ezért kiürül a szervezetből.